ОМКФ-2021. Пряме включення з Одеського кінофестивалю на телеканалах Суспільного

ОМКФ-2021. Пряме включення з Одеського кінофестивалю на телеканалах Суспільного

13 сер. 2021

У суботу, 14 серпня, о 18:30 на телеканалі UA: ХЕРСОН та усіх регіональних телеканалах Суспільного, окрім UA: КРИМ, дивіться пряме включення з червоної доріжки ХІІ Одеського міжнародного кінофестивалю. Трансляція триватиме до 19:00.

За словами продюсерки Одеської філії Суспільного Олени Кваші, команда Суспільного Одеси вперше здійснюватиме пряму трансляцію з такої знакової події для світу  кіномистецтва, як Одеський Міжнародний кінофестиваль.

«Озброєні liveU та з величезним бажанням показати глядачам нашого каналу, а ще й глядачам всіх філій Суспільного ми завтра, о 18:30 розпочнемо пряму трансляцію з червоної доріжки. Наша трансляція триватиме півгодини, під час якої глядачі зможуть дізнатися підсумки першої пресконференції фестивалю, побачити, хто вже пройшов доріжкою, почути ексклюзивні коментарі від організаторів фесту. Коментувати та спілкуватися з гостями буде наша журналістка, постійна оглядачка культурних подій Одещини Ірина Сечковська. Запрошую вмикати телевізори всіх кіноманів, які не в Одесі в ці дні і долучитися до атмосфери фестивалю», — каже Олена Кваша.

Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. В Херсонській області — це телеканал UA: ХЕРСОН і радіо Українське радіо Херсон.   

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Херсонщини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Херсон у Фейсбуці та Українському радіо Херсон, а також онлайн на сайті філії.