30 приводів побувати на Херсонщині від Суспільне Херсон

30 приводів побувати на Херсонщині від Суспільне Херсон

23 лип. 2021

До 30-річчя Незалежності України на сторінці Суспільного Херсон у фейсбуці виходять короткі відео з видовищними туристичними локаціями або цікавими історіями чи подіями. 

Читайте також: Два роки мовлення із логотипом Суспільного UA: ХЕРСОН

Загалом, на діджитал-платформі вийде 30 відео.

«Ми довго вибирали, що саме показати, це був дуже складний вибір. Насправді, туристичних родзинок і цікавих людей та подій у нас набагато більше. Ми відзняли і вже розкручені туристичні об’єкти і маршрути, і невідомі, відкриваючи для себе малу Батьківщину разом із нашими підписниками», —  каже шефредакторка новин Наталя Верлата

Про те, що на Херсонщині є унікальний біосферний заповідник «Асканія Нова», знають багато людей.

 

А от про те, що у степах Херсонщини є водоспади, команда дізналася не так давно.

 

Для когось слово «пузанок» нічого не означає, а для місцевих ця риба смачніша за будь-яку іншу.


«Останній кепшн з цієї серії з’явиться на нашій сторінці у фейсбук 23 серпня – у День Прапора України. Там покажемо, як команді Суспільного Херсонщини підкорилась Олешківська пустеля. Це був крутий перехід пісками. Довго домовлялися, бо поруч військовий полігон, дізнавалися, що для такої дороги треба, рано довелося вставати, але ця подорож була того варта», —  розповідає Наталя Верлата.

Читачі Суспільного Херсона можуть долучитися до створення наступних відео. Для цього слід написати на сторінку мовника у фейсбуці чи інстаграм та розповісти про локацію, яка варта уваги. Також свої пропозиції можна залишати у коментарях під будь-якою серією.

Нагадаємо,  Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. В Херсонській області — це телеканал UA: ХЕРСОН і радіо Українське радіо Херсон.

Всі проєкти Суспільного Херсонщини, а також актуальні новини та кепшнвідео можна переглянути на цифрових платформах мовника: