Суспільне транслюватиме четвертий етап змагань із мотокросу

Суспільне транслюватиме четвертий етап змагань із мотокросу

6 лип. 2021

10 та 11 липня регіональні телеканали Суспільного, зокрема і UA: ХЕРСОН, покажуть наживо фінальні заїзди ІV відкритого етапу Чемпіонату України з мотокросу, який відбуватиметься у Чернівцях. Команда UA: БУКОВИНА готується транслювати фінальні заїзди у всіх змагальних класах. 

В суботу, 10 липня, з 12:30 розпочнуться по два фінальні заїзди серед представників залікових класів, мотоцикли 65 см3, Юніори 125см3, Юніори 250см3. Також цього дня змагатимуться представники класу «Хобі» (МХ1 та МХ2). 

У неділю, 11 липня, з 12:15 розпочнуться фінальні заїзди в інших змагальних класах, виступатимуть юні спортсмени (класи 50 см3, 85 см3). Далі глядачі Суспільного побачать виступи в найпрестижніших класах мотокросу — МХ2, МХ1. Це спортсмени, які мають звання кандидатів у майстри спорту, майстрів спорту та майстрів спорту міжнародного класу, і були призерами Чемпіонатів та Кубків України, інших змагань за останні три роки, переведені з «Хобі» МХ1/МХ2 і спортивним стажем мінімум 2 роки. 

«Суспільне Буковини зараз працює над технічними питаннями забезпечення прямої трансляції змагань із Чернівців. Буде залучено пересувну телевізійну станцію. Плануємо додати як мінімум ще дві відеокамери, аби була можливість якнайкраще показати безкомпромісну боротьбу на усіх ділянках мотокросової траси у Чернівцях», — розповіла журналістка UA: БУКОВИНА Олеся Жук.

Дивитися змагання онлайн можна на сайтах філій Суспільного

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.