На Херсонській філії Суспільного стартував кінопоказ австралійського та британського кінофестивалів

На Херсонській філії Суспільного стартував кінопоказ австралійського та британського кінофестивалів

25 січ. 2019

Херсонська філія ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" запрошує на серію кінопоказів у рамках австралійського фестивалю та фестивалю “Нове британське кіно”. Покази стартували 22 січня стрічкою «Пікнік біля Навислої скелі».

 «Ми запрошуємо до нас усіх поціновувачів якісного кіно на великому екрані. До того ж, це дає можливість відвідати Суспільне, зазирнути за екран, подивитись,  де і як працюють наші зірки, поспілкуватися з ними, адже до переглядів приєднуються і члени команди Суспільного», - запросила менеджерка Херсонської філії Суспільного Оксана Шило.

Протягом місяця у програмі кінопоказів:

Покази відбуватимуться у контакт-центрі Херсонської філії Суспільного, за адресою: Перекопська, 10. Початок – о 15:30.

"Уже з першого дня фестиваль викликав неабиякий інтерес. Щовівторка, протягом місяця, ми чекаємо на усіх херсонців, шанувальників кіномистецтва аби познайомитися із новинками британського кіно", – зазначив продюсер Херсонської філії ПАТ "НСТУ" Василь Середюк.

За словами Оксани Шило, після показу влаштовується обговорення, де можна висловити свої думки та враження від побаченого. Наприклад, чим зачепив фільм, які моменти запам’ятались і чому, які були використані при цьому техніки  - останнє  вже коментарі  від професіоналів.

«Таке неформальне спілкування допоможе зблизитися команді Суспільного зі своєю аудиторією. Краще зрозуміти потреби, сподівання та запити на контент тих, хто дивиться, слухає та читає Суспільне», - зазначила Оксана Шило.

 

Показ фільму «Пікнік біля Навислої скелі» проводився за підтримки Посольства Австралії в Україні та у співпраці з компанією Arthouse Traffic. Фестиваль «Нове британське кіно» проводиться Британською радою в Україні спільно з компанією Артхаус Трафік, за ініціативи Національної суспільної телерадіокомпанії України.