Літній туризм — телеміст UA: МИКОЛАЇВ та UA: ХЕРСОН

Літній туризм — телеміст UA: МИКОЛАЇВ та UA: ХЕРСОН

8 лип. 2021

8 липня о 19:15 ведучі програми «Сьогодні. Головне» Миколаївської та Херсонської філій Суспільного Федір Бондар і Оксана Страмнова проведуть спільний телеміст. Тема обговорення — літній туризм у південних областях.

Гості миколаївської студії — радниця голови Миколаївської облдержадміністрації Тетяна Волинець та засновниця ГО «Асоціація лідерів туристичного бізнесу у Миколаївській області» Тетяна Чичкалюк. Із херсонській студії Суспільного увімкнуться віце-президент асоціації «Туризм Херсона» Микола Шаповал та директорка туристичної агенції Катерина Шилкіна. 

Запитаємо спікерів про те, чи готова Миколаївщина та Херсонщина до прийому відпочивальників і туристів цього літа та які об’єкти області найбільш привабливі для туризму й відпочинку, чи можуть зони відпочинку скласти конкуренцію іншим областям України та зарубіжним курортам та які проблеми гальмують розвиток туризму.

Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. В Херсонській області — це телеканал UA: ХЕРСОН і радіо Українське радіо Херсон.    

Слухати Українське радіо Херсон можна онлайн та на частотах: 

  • Херсон – 100, 6 FМ;
  • Скадовськ — 101,7 FM;
  • Василівка – 105,8 FМ;
  • Чонгар – 100,7 FМ;
  • Новотроїцьке – 102,8 FМ;
  • Високопілля - 103,0 МГц.

Дивитися телеканал UA: ХЕРСОН онлайн — за посиланням.