Сайт Суспільне Новини — серед лідерів із дотримання журналістських стандартів

Сайт Суспільне Новини — серед лідерів із дотримання журналістських стандартів

1 лип. 2021

На сайті новин Суспільного мовника suspilne.media найвищий рівень дотримання журналістських стандартів — за результатами моніторингу Інституту масової інформації за другий квартал 2021 року. Не зафіксовано порушень стандартів балансу думок і точок зору та достовірності.

Читайте також: На сайті Суспільне Новини відсутня джинса — моніторинг ІМІ за другий квартал 2021 року

У шестірку лідерів, окрім новинного сайту Суспільного мовника, увійшли: «Дзеркало тижня», «Українська правда», «Букви»,  Укрінформ та «Ліга».

«Переважну більшість новин на цих шести ресурсах написано без жодних порушень професійних стандартів журналістики. У середньому дотримання стандартів на цих сайтах становило 98% у другому кварталі 2021 року. Це на 1,6% вищий показник, ніж у першому кварталі. Свої показники покращили практично всі сайти — лідери моніторингу ІМІ», — зазначили на сайті ІМІ.

Нагадаємо, UA: Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.