У Херсоні падіння дерева спричинило перебій з теплопостачанням у лікарні (ВІДЕО)

16:08, 21 лис. 2019
 
У Херсоні падіння дерева спричинило перебій з теплопостачанням у лікарні (ВІДЕО)

Сьогодні о 5:40 на газову трубу котельні, що опалює Херсонську міську клінічну лікарню імені Лучанського, впало дерево. На місці події побували кореспонденти Суспільного.

«О 5:40 ранку від поривів вітру сьогодні впало дерево – тополь. Пошкодивши чотири автомобілі, які тут знаходились і газорозподільний вузол, який зараз власники теплогенерації (наші постачальники тепла) в даний час його ремонтують. Для того, щоб подати газ і тепло для лікарні. Я думаю, що за 2-3 години зроблять опалення і все буде нормально працювати. Поки що в будівлі тепло», - говорить заступник генерального директора з економічних питань міської лікарні імені Лучанського Ігор Бевза.

Того, що дерево може впасти, не очікували, говорить завідувачка господарства лікарні Валентина Придворова:

«На території лікарні у нас всі тополі старі. Ми робимо щорічно осінній і весняний обріз, спилювання дерев. І комісію з екології запрошуємо. Були у нас фахівці з управління екології в 2019-му році, дали акт на спилювання десяти дерев. Ми це виконали. Це дерево на вигляд жодних пошкоджень не має. Стовбур цілий, без усіляких прикореневих дупел на дереві - не було. Тому при обстеженні ми віднесли його до живих дерев».

Котельня, в якій пошкоджено газову трубу, обслуговує цю лікарню та один будинок по вулиці Кримській, розказує майстер Микола Кулєшин:

«Завгосп лікарні виключила газ. Пошкодження на газовій котельні невеликі. Ось зараз шматок труби вріжуть - і все. І після обіду котельня буде працювати».

Ремонтували трубу фахівці будівельно-монтажного налагоджувального підприємства «Газкотлоспецмонтажналадка».

Оксана Страмнова, Владислав Купрєєв.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі