Поліція розслідує стрілянину за участі підлітків (ВІДЕО)

19:24, 19 лис. 2019
 
Поліція розслідує стрілянину за участі підлітків (ВІДЕО)

Триває розслідування стрілянини за участі підлітків. Наразі проводяться слідчі дії, зокрема, експертизи на встановлення тяжкості тілесних ушкоджень, заподіяних 38-річній херсонці. Про це сьогодні кореспондентам Суспільного розповів заступник начальника слідчого відділу Дніпровського відділення поліції Ігор Гусевич:

"15-го листопада 2019-го року до чергової частини звернулась громадянка стосовно того, що вона отримала тілесні ушкодження, а саме: було пошкоджено частина тіла, ймовірно від того, що в неї потрапила сталева кулька. Було встановлено, що, можливо, до спричинених тілесних ушкоджень причетні троє учнів 9-го класу Фізико-технічного ліцею. Це відноситься до тілесних ушкоджень легкої тяжкості. Кримінальну відповідальність передбачено чинним законодавством, а саме - Кримінальним кодексом України, статтею 125. Якщо буде доведено провину цих громадян, то чинним Кримінальним кодексом передбачено покарання у вигляді штрафу 850 гривень, а також громадські та виправні роботи".

Травмована жінка відмовилася спілкуватися з кореспондентами Суспільного. Адміністрація Фізико-технічного ліцею теж утрималася від коментарів.

Анна Тонг.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі