До Дня Державного Прапора Херсоном проїхався автопробіг (ВІДЕО)

14:30, 23 сер. 2019
 
До Дня Державного Прапора Херсоном проїхався автопробіг (ВІДЕО)

Після урочистостей стартував автопробіг до Дня Державного прапора. Його організатор Максим Бервінов говорить, що цією акцією хотіли показати єдність країни та людей.

Валерій Гурківський – один з учасників автопробігу. Говорить, що цією акцією віддає шану тим, хто боронить незалежність держави.

Серед учасників автопробігу – представники різних діаспор.

Представники вірменської діаспори їхали на автомобілі ЗІС. Цій автівці більше шести десятиліть, розповідає Артур Ткачук. Чоловік говорить, що автомобіль може розганятися до 150 кілометрів за годину:

"У нас є різноманітні урядові автомобілі. Для участі в автопробігові нас попросила вірменська спільнота - ми надали їм автомобіль такий. І з усією душею долучилися до цього свята. Цій автівці більше 60 років. Це автомобіль голови обкому партії Запорізької області. Він довго був у музеї, потім передали нашій організації".

Участь в автопробігові взяли близько 20 автівок. У супроводі поліції колона рушила до Антонівського мосту, потім об’їзною трасою до Чорнобаївки, звідти проїхалася центральними вулицями міста. О 12-й годині фінішували на площі Свободи у Херсоні.

Аліна Олефір, Ігор Педченко.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі