Під Олешками відбулися заняття Біологічної школи (ВІДЕО)

18:43, 22 сер. 2019
 
Під Олешками відбулися заняття Біологічної школи (ВІДЕО)

Майстер-клас з боксу для волонтерів, задіяних у профілактиці нарко- та алкозалежних, відбувся сьогодні під Олешками в рамках Біологічної школи.

Заняття тривали 12 днів. Сьогодні - останній.

"На тлі проблеми алко- і наркозалежності в Україні постала ще інша проблема – це відсутність освіти в працівників реабілітаційних центрів. Ми, як Міжнародна антинаркотична асоціація, допомагаємо працівникам у навчанні. Для цього придумали програму. Були у нас тренінги з психології, конфліктології, управління думками, різні спортивні заходи. До нас приїжджав Михайло Олейник, чемпіон світу з гирьового спорту, Дмитро Дзядевич, чемпіон світу з боксу серед юніорів 2006-го року. Все це для того, щоб ці люди потім вміли правильно працювати з людьми", - розповыдає керівник Херсонської філії міжнародної антинаркотичної асоціації Дмитро Костяков.

Владислав Верескун розповідає, що був нарокозалежним шість років. Після реабілітації залишився працювати в центрі. Зараз допомагає тим людям, які потрапили в аналогічну ситуацію.

Тимуру Попову 18. Хлопець каже, що почав вживати психоактивні речовини з 14 років:

"Тоді це вважалось модним, ти був крутим. Але все це призвело до того, що я не приходив додому, виганяли мене з гуртожитку, викликали поліцію. Останнім кроком було те, що через вживання наркотиків я потрапив у реанімацію. Після року лікування, я вирішив залишитися в реабілітаційному центрі і допомогати людям. Мені подобається в цій біологічній школі. Тут дають всебічний розвиток: біо-, психо-, соціо- та духовна сфера. Багато корисних знань з психології, які я потім буду використовувати в своїй роботі. Цікаві були спортивні заходи: на байдарках, пейнтбол, йога. Я енергійний хлопець, тому мені це подобається".

Анна Тонг, Володимир Чепинога.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі