Рейд covid-патрулів. Зміни в екстреній допомозі. Де у Херсоні брудно? Сьогодні. Головне | 12 січня

12 січ. 19:00


У "Сьогодні. Головне" говоримо про таке:

- Прибирають без засобів, які дезінфікують, не міряють температуру працівникам, не носять маски - такі порушення сьогодні зафіксували час рейду COVID-патрулі у Корабельному районі Херсона.

- 1200 дзвінків щодоби приймають і обробляють диспетчери екстреної медичної допомоги і тільки 50% з них – завершуються виїздом бригади.

- За правилами локдауну, який триває в Україні 5 день, у громадському транспорті всі мають бути у масках, пасажирів має бути стільки, скільки у салоні місць для сидіння.

- Оперативники управління стратегічних розслідувань у Херсонській області спільно зі слідчими обласного главку поліції затримали посадовця територіального Управління водних ресурсів на хабаром.

- Сміття не прибирали більше року, у колекторі живуть безхатченки, - розказали мешканці будинків на вулиці Тираспольскій у Херсоні.

Гості студії:

начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Тарас Година-Арюпін та заступниця директора з оперативної роботи обласного територіального центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Інеса Чамлай.

Інші випуски
Більше відео