21.05.2020. Новини. 19:00

21 тра. 19:00


1. Чи буде і надалі функціонувати комунальне некомерційне підприємство «Оберіг»  Херсонської обласної ради, створене для допомоги родинам загиблих військових на Сході України? Чому звільнилися усі його працівники? Відповіді на ці питання шукали наші кореспонденти.

2. У Херсоні два тижні ремонтують вулицю Паровозну. Новий асфальт прокладуть на 3 км. дороги та  розширять проїзну частину на площі 200 років Херсона. Обійдуться роботи у  близько 50 млн. грн., розказав заступник голови Херсонської облдержадміністрації  Сергій Козир.

3. Із 22-го травня в Україні мають відновити внутрішньо обласне автобусне сполучення. За яких умов відбуватимуться перевезення громадським транспортом на Херсонщині, розповів заступник голови обласної державної адміністрації Вадим Чабан.

4. Як працюють в умовах помякшення карантину ринки, магазини та кафе? Сьогодні представники держпродспоживслужби перевіряли це у різних районах Херсона. Що побачили - знають кореспонденти Суспільного.

5. Більше 30 років держслужбовиця, і 5 із них – вишивальниця. Наші кореспонденти сьогодні, у день вишиванки, зустрілися із майстринею, яка прикрашає сорочки та сукні бісером. 

6. Олена Михайленко з Нової Каховки має колекцію вишиванок. Вишиває жінка у різних техніках не тільки сорочки, а й сукні, а також досліджує старовинні техніки української вишивки.

7. Близько 13.30 біля Херсонської облдержадміністрації совеня випало з гнізда. На землі його помітили люди, які викликали рятувальників.

Інші випуски
Більше відео