09.04.2020. Новини. 13:00

9 кві. 13:00


1. Станом на 9 ранку 9 квітня в Україні зафіксовано 1892 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 57 летальних, 45 пацієнтів  одужало.  За добу виявлено 224 нових випадки. Про це повідомляють на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я України. На Херсонщині лабораторно підтверджено 18 випадків коронавірусної інфекції, вчора їх було 15. Одна жінка померла та одна одужала.

2. Від сьогодні у Херсоні перевезення у міському громадському транспорті різних форм власності тільки за перепусткою, документом, який посвідчує особу і в масці. Таке рішення вчора підтримали на засіданні Херсонського виконкому.  Чи виконують його перевізники та пасажири, зранку дізнавалися наші кореспонденти.

3. «Країна кольорових пазлів» – виставка, створена художниками-аутистами. Це діти різного віку, які спілкуються зі світом за допомоги художнього мистецтва. Зараз їх роботи знаходяться у музеї імені Шовкуненка.  А відкриття відбудеться після закінчення карантину. Про це скайпом розповіла заступниця директора музею з наукової роботи Владислава Дяченко. Цей сюжет готується до ефіру, а поки коротко.

Інші випуски
Більше відео