08.04.2020. Новини. 19:00

8 кві. 19:00


1. Перевезення у міському громадському транспорті різних форм власності тільки за перепусткою, документом, який посвідчує особу і в масці. Таке рішення сьогодні підтримали на засіданні Херсонського виконкому.

2. У Херсонській області зафіковано 15 випадків захворювання на Ковід 19, 1 летальний і одна людина повністю одужала. За останню добу зафіксовано 2 нові випадки, протягом сьогоднішнього дня зроблено 34 плр тести, усі вони показали негативний результат. Про це під час брифінгу сьогодні сказав голова облдержадміністрації Юрій Гусєв. 

3. Директор департаменту охорони здоровя Віктор Короленко запросив медичних працівників з інфекційної лікарні, яким  передав препарати для лікування короновірусної інфекції. Та сказав, що до нас прямує вантаж з медикаментами, затвердженими МОЗ для лікування Ковід 19, йдеться про Плаквініл. 

4. 20 млн. грн. додатково на фінансування обласних медзакладів. За таке рішення проголосували сьогодні депутати на позачерговій сесії Херсонської облради.

5. З 3 квітня херсонську обласна інфекційну лікарню охороняють бійці Національної гвардії України . До цього медичний заклад своєї охорони не мав. Жорсткі обмеження на вхід ввели через карантин, бо саме тут лікуються хворі на корона вірус.

6. Учасники проєкту «Краса без обмежень» - діти з інвалідністю та з малозабезпечених родин. Вони неодноразово допомагали іншим, тепер  підтримки потребують вони самі та їхні родини, які через карантин опинилися у скрутному становищі – розказала керівниця творчого колективу «Янголи добра» Марина Колокот. Саме тому, ті, хто сприяв проєктові, вирішили передати їм продуктові набори та засоби гігієни.

7. Сьогодні фінішувала кампанія з озеленення Херсонщини. Тривала вона  з лютого. За цей час висадили 106 гектарів лісу. Свої корективи у роботу вніс карантин.

Інші випуски
Більше відео