08.04.2020. Новини. 13:00

8 кві. 13:00


1. Станом на 9 годину ранку 8 квітня в Україні зафіксовано 1668 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 52 летальних, 35 пацієнтів  одужало.  За добу зафіксовано 206 нових випадків. Про це повідомляють на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я України. На Херсонщині зафіксовано 15 випадків коронавірусної інфекції, 1 жінка одужала, одна померла. 

2. Перевезення у міському громадському транспорті різних форм власності тільки за перепусткою, документом, який посвідчує особу і в масці. Таке рішення  сьогодні підтримали на засіданні Херсонського виконкому.  Пускати в тролейбуси та автобуси  будуть лише медиків, рятувальників, правоохоронців, комунальників, працівників аптек, продуктових магазинів та стратегічних підприємств. Число пасажирів у салоні автобусу не повинно  перевищувати кількість місць для сидіння. Діяти це рішення буде після опублікування його на офіційному сайті Херсонської міської ради.

3. Сьогодні фінішувала кампанія з озеленення Херсонщини. Тривала вона  з лютого. За цей час висадили 106 гектарів лісу. Свої корективи у роботу вніс карантин. Як завершувалась акція з висадки лісу, бачили наші кореспонденти.

Інші випуски
Більше відео