07.04.2020. Новини. 17:00

7 кві. 17:00


1. На сьогодні у 13 жителів Херсонської області підтверджено діагноз корона вірусна інфекція, серед них 3 випадки підтверджені вчора. Наразі є підозра на COVID-19 у однієї людини  – про це сьогодні на брифінгу розказав заступник голови облдержадміністрації Вадим Чабан.

2. Медичні працівники, які надають допомогу хворим на COVID-19, обіцяну урядом фінансову допомогу не отримали. Про це на брифінгу сказала заступниця директора обласного департаменту охорони здоров’я Ліна Бондарева.

3. Одна тисяча гривень людям старшого віку, чия пенсія не перевищує 5 тисяч, та  плюс 500 тим, хто старше 80-ти років. Усі ці виплати люди пенсійного віку отримають вже у квітні. Про це кореспондентам Суспільного розказав заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області Роман Кальницький. Чи сподіваються пенсіонери на ці виплати та з якого числа їх почнуть отримувати дивіться далі.

4. Обласний центр народної творчості  презентує виставку майстрині-писанкарки Ольги Завальнюк «Всесвіт у долонях».  Херсонцям  пропонують відео-екскурсію. 

Інші випуски
Більше відео