24.03.2020. Новини. 19:00

24 бер. 19:00


1. Як херсонські лікарні готуються до можливого  прийому хворих на коронавірус? Кореспонденти Суспільного побували у Херсонській міській клінічній лікарні імені Карабелеша.

2. На сьогодні у Херсонській області зафіксовано 11 підозр на коронавірус, серед цих осіб – одна вагітна. Результати  експрес-тестів очікують сьогодні надвечір, - розказав директор обласного департаменту охорони здоров’я Віктор Короленко на засіданні антикризового штабу боротьби із коронавірусом.

3. Сьогодні вночі отримали експрес – тести. Першочергово їх розподілять між десятьма базовими закладами, які будуть здійснювати надАння допомоги хворим на коронавірус- про це сказав на брифінгу заступник голови облдержадміністрації – Вадим Чабан.

4. Херсонський міський голова на брифінгу сказав, що  рятувальникам треба буде обробити 211 зупинок громадського транспорту і близько трьохсот шістдесяти кілометрів в обох напрямках. За словами Володимира Миколаєнка, прийнято також рішення про перевезення медиків.

5. Сьогодні у Херсоні засідав єдиний антикризовий штаб боротьби із коронавірусом. Це була спільна зустріч представників влади та бізнесу. «Вночі отримали тести з Китаю. Сьогодні почнЕмо тестувати людей з підозрою на коронавірус», - з цього повідомлення розпочав нараду голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв.

6. У Херсоні скасували пільговий проїзд у громадському транспорті на період карантину. Таке рішення прийняли 23 березня на засіданні виконавчого комітету.Як на це реагують містяни?

Інші випуски
Більше відео