18.10.2019. Новини. 13:30

18 жов. 13:30


1.Сьогодні о 10 годині із протестів розпочалась сесія херсонської обласної  ради. До сесійної зали прийшли із плакатами херсонці, які виступають проти імплементації формули Штайнмаєра та представники Нац. Корпусу. Після перерви за звернення депутатів Херсонської обласної ради до Президента України щодо недопущення капітуляції проголосувало 12 з 48.

2.Хода за свободу. Сьогодні відбулася акція до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми. Херсон вчетверте долучився до неї.

3.Дворічну Ангеліну Баб’єву, яка більше двох тижнів томe обпекла третину тіла, сьогодні мають прооперувати. Дівчинці пересаджуватимуть шкіру на ділянках з найбільш глибокими опіками. Про це кореспондентам Суспільного розказав батько Ангеліни Владислав. Дівчинка перебуває в Херсонській дитячій обласній лікарні. Нагадаємо, 28 вересня дворічна Ангеліна та її однорічний брат Герман бавилися та обварились  окропом на кухні. У хлопчика 5 відсотків опіків.

4.На охорону громадського порядку у Херсоні щовечора заступають близько 10-ти піших та автомобільних патрулів Нацгвардії.

5.Сьогодні в Херсоні, до Дня харчової промисловості України, який цьогоріч припадає на 20 жовтня, неділю, нагородили 5 кращих переробників сільськогосподарської продукції Херсонщини.

Інші випуски
Більше відео