16.10.2019. Новини. 20:30

16 жов. 20:30


1.З 1154 будинків у Херсоні, опалення яких здійснюється централізовано, 802 – готові до опалювального сезону , - про це кореспондентам Суспільного, - розповіла заступниця міського голови Інна Трибух. 

2.35 депутатів Херсонської міськради з 36-ти зареєстрованих на початок роботи сесії  проголосували за отримання кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку. Гроші будуть спрямовані на закупівлю нових тролейбусів та ремонт і реконструкцію тролейбусної контактної мережі. Презентував проект перед депутатами помічник херсонського міського голови Артур Мадатян.

 

3.128 звернень за місяць надійшло на гарячу лінію для батьків «Ні шкільним поборам». Сьогодні в обласній державній адміністрації підбили підсумки роботи контакт центру, куди можуть телефонувати жителі Херсонщини та обласного центру щодо благодійних внесків і поборів у навчальних закладах.

4.Зустріч з  учасниками  ООС , батьками загиблих бійців  та волонтерами провели сьогодні у Херсонському суднобудівному ліцеї.  Побувала на ній наша знімальна група.

 

Інші випуски
Більше відео