16.10.2019. Новини. 13:30

16 жов. 13:30


1.35 депутатів Херсонської міськради з 36-ти зареєстрованих на початок роботи сесії  проголосували за отримання кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку. Гроші будуть спрямовані на закупівлю нових тролейбусів та ремонт і реконструкцію тролейбусної контактної мережі. Презентував проект перед депутатами помічник херсонського міського голови Артур Мадатян.

2. Відсьогодні міст через Північно-Кримський канал у Таврійську Каховського району закрили для проїзду вантажівок вагою понад 15 тонн через його технічний стан. Про це повідомляє прес-служба обласної державної адміністрації з посиланням на обласну службу автодоріг.Об’їзд у Каховку та Таврійськ можливий дорогами загального користування державного значення Т-22-10 Нова Каховка - /М-17/ і далі автодорогою М-14 Одеса – Мелітополь - Новоазовськ  до перетину з автодорогою Р-47 Херсон - Нова Каховка – Генічеськ.

3.128 звернень за місяць надійшло на гарячу лінію для батьків «Ні шкільним поборам». Сьогодні в обласній державній адміністрації підбили підсумки роботи контакт центру, куди можуть телефонувати жителі Херсонщини та обласного центру щодо благодійних внесків і поборів у навчальних закладах.

4.Третє місце в особитому заліку та командному розділі на чемпіонаті світу з тхеквондо серед професійних спортсменів посів тренер з Таврійська Олександр Броннік. Участь у змаганнях брала і його вихованка Софія Папідзе, у неї – срібло в особистому заліку та командній спецтехніці.

Інші випуски
Більше відео