14.10.2019. Новини. 20:30

14 жов. 20:30


1.У Херсоні на площі Свободи сьогодні зібрались городяни, щоб вшанувати пам’ять загиблих захисників України та підтримати марш «Ні капітуляції», який проходить у Києві та в інших містах. 

2.На Алеї Героїв незалежної України сьогодні відбувся молебень та  церемонія покладання квітів  до меморіалу загиблих на Сході України та Небесної Сотні. 

3.Зоя Кравченко піклується про захисника України. Дружина військового після травми чоловіка, разом із ним їздить по військових шпиталях 4 роки. Сьогодні ми розкажемо історію про чверть століття у горі і радості.

4.У Херсоні сьогодні біля Морського собору відкрили сквер імені Дениса Лошкарьова, загиблого в зоні проведення Операції Об’єднаних Сил. Херсонці висадили  софору та акацію. Відкриття присвятили дню Захисника України.

5.Сьогодні о 15-ій на Набережній розпочався патріотичний фестиваль «Козацький грай». На херсонців чекала культурно-розважальна програма.

6.У Херсонській кіноконцертній залі «Ювілейний» презентували документальний фільм «Рубіж. Грубешівська операція» про одну з успішних українсько-польських бойових операцій проти сил Народного комісаріату. внутрішніх справ радянського союзу.

Інші випуски
Більше відео