08.10.2019. Новини. 17:00

8 жов. 17:00


1. 20- річний хлопець, який вчора постраждав через пожежу на вулиці Олеся Гончара у Херсоні, помер. З моменту, коли його винесли з квартири, лікарі повертали його до життя тричі. На четвертий в організмі почалися незворотні зміни. Про це кореспондентам суспільного розказав  завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії міської клінічної лікарні ім. Афанасія і Ольги Тропіних.

2.У Миколаєві у результаті ДТП загинули заступник начальника Головного управління Нацполіції - начальник кримінальної поліції,полковник Сергій Сидоренко та т.в.о начальника управління протидії наркозлочинності Головного управління Нацполіції, підполковник Володимир ІллічкоВранці 8 жовтня на автодорозі «Херсон - Миколаїв» поблизу с. Шевченкового Вітовського району сталося зіткнення автомобілів «Тоyота» та «Lexus».У результаті автопригоди в автомобілі «Тоyота» загинули двоє поліцейських, які їхали у напрямку Миколаєва. Обом було по 39 років.Водія автомобіля «Lexus» було госпіталізовано з місця пригоди.За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею «Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб».

3.Сьогодні приступили до строкової служби у Збройних силах України близько півсотні хлопців з Херсона та різних районів області. Про це кореспондентам суспільного розсказав Сергій Минкін, начальник прес-служби Херсонського обласного військового комісаріату.

4.Підсумки зовнішнього незалежного оцінювання сьогодні оприлюднили у Херсоні. Директор регіонального центру Максим Кирпенко говорить, визначили пріоритетні напрямки роботи, які департамент та викладачі мають врахувати у підготовці учнів до ЗНО наступного року.

 

Інші випуски
Більше відео