03.10.2019. Новини. 20:30

3 жов. 20:30


1. Сьогодні у Херсоні на вулиці Тераспольській стріляли. Було поранено двох  чоловіків. На місце події виїхала наша знімальна група, далі розповідає наша Олена Протопопова.

2.Третій тиждень у Таврійську Каховського району немає газу. У чому проблема дізнавалась Анна Тонг.

3.2443 пожежі сталися на території області, 45 людей, з них двоє дітей загинули – така статистика за 9 місяців поточного року. Речниця обласної служби з надзвичайних ситуацій Квіта Заобурна говорить, порівняно з відповідним періодом минулого року кількість займань та травмованих збільшилася. Сьогодні рятувальники провели рейд по будинках у Херсоні, де були пожежі.                     

4.Індекс публічності місцевого самоврядування у Херсоні зріс трохи менше, ніж на 2 з половиною відсотки. Загалом у рейтингу, складеному фахівцями громадянської мережі ОПОРА, наш обласний центр на 12-тому місці з 24-х за рівнем публічності місцевої влади. Про це кореспондентам суспільного сьогодні розказала координаторка вимірювання Індексу публічності у Херсоні Анастасія Супрун.

5.День інформації для людей поважного віку сьогодні пройшов у Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара. Подробиці заходу – у наступному сюжеті.                                                                                                                                           

Інші випуски
Більше відео