02.10.2019. Новини. 20:30

2 жов. 20:30


1.Сьогодні херсонці протестували проти підписання «формули Штайнмаєра». Акція «Ні капітуляції» розпочалась о 18-й на площі Свободи, біля пам’ятника Небесній сотні. Там працювала кореспондентка суспільного Світлана Піцан.

2.«Об’єкти, які зводять на контрольному пункті в`їзду-виїзду Чонгар тимчасові, поки Крим не повернеться до складу України». Це сказав Міністр інфраструктури Владислав Криклій, який сьогодні побував на адмінмежі Херсонщини та тимчасово окупованого півострова.

3.Сьогодні ж на ЧонгАрі представили нового гОлову Генічеської райдержадміністрації Андрія Онищенка. Він брав участь у президентській програмі «Ліфт» і обрав для своєї роботи Генічеськ Херсонської області. Про це сам Андрій Онищенко розповів кореспондентам суспільного.

4.Кореспонденти Суспільного побачили, в яких умовах зараз люди перетинають адмінмежу з тимчасово окупованим Кримом та поспілкувались з ними.

5.Три набори  дошок для корекційно розвиткових занять отримав колектив  херсонської школи №4.  

6.Сьогодні у Херсонській гімназії №1 пройшов «Урок доброти» за підтримки Міністерства освіти і науки України. За словами Дмитра Кіркевича з благодійного фонду «Щаслива лапа», такі уроки організовують по всій країні і присвячують їх  відповідальному ставленню до тварин. 

Інші випуски
Більше відео