30.09.2019. Новини. 20:30

30 вер. 20:30


 

  1. Немає нормального душу, туалету. Так про своє нове помешкання розказав кореспондентам суспільного учасник АТО Олександр Тараканов, який два місяці проживає у гуртожитку за адресою Комкова, 76 Б у Херсоні.  
  2. 30 вересня в Україні - День усиновлення. Цю дату було запроваджено 10 років тому, щоб привернути увагу до проблем дітей, які за різних обставин втратили родини. Сьогодні одному з торговельно-розважальних центрів Херсона представники служби у справах дітей облдержадміністрації  та громадської організації провели акцію „Усиновлення дитини – це щастя, а не таємниця”. ЇЇ учасниками стали родини, в яких виховуються прийомні чи всиновлені діти. 
  3. Учні НВК № 15 сьогодні вирушили до міської ради, щоб дізнатися, що читають херсонські чиновники та закликати читати українське. Що з цього вийшло, бачили кореспонденти Суспільного.
  4. У Херсонській бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки до Всеукраїнського дня бібліотек сьогодні запланували більше 10 заходів, які так чи інакше пов’язані із книгою та її впливом на життя людей. Вони всі об’єднані назвою «Обласний урок читання», розповіла Наталія Попова, заступниця директора Херсонської обласної дитячої бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.
  5. Працівники Центральної міської бібліотеки ім. Лесі Українки сьогодні провели акцію у стилі кіно 20-х років минулого століття до свого професійного свята. На захід запросили колег з інших бібліотек Херсона та читачів.
Інші випуски
Більше відео