27.09.2019. Новини. 20:30

27 вер. 20:30


1.У рамках туристичної майстерні Херсонщини, яка відбулась сьогодні у міжнародному аеропорту «Херсон», відкрили перший в області сенсорний туристичний інформаційний центр. Як він виглядає і які має опції, знають кореспонденти суспільного.

2.Трохи більше 93 тисяч доларів було надано урядом Японії на реалізацію Проекту модернізації медичного обладнання Херсонських лікарень. Як використали цей грант, що придбали і чи доцільні були ці покупки - з перевіркою до Херсона приїхав Перший секретар Посольства Японії в Україні Вакуі Ацуші. 

3. Сьогодні у Херсоні можна було безплатно перевірити серце. З 10-ї до 12-ї в холі поліклініки №1 лікарні ім. Тропіних  проходила  акція з профілактики серцево-судинних захворювань. Присвятили її всесвітньому дню серця. 

4.  На Херсонщині на 15 км дороги Велика Лепетиха –Рубанівка знайшли останки семи солдат часів Другої світової війни. Про це телефоном розказав Володимир Федченко, заступник керівника військово - патріотичного клубу „Каховка".

5.  Сьогодні у Херсоні порушників правил дорожнього руху зупиняв актор-мім. Таку акцію на площі Свободи поруч з будівлею обласної державної адміністрації провели патрульні поліцейські. Побувала на ній  Аліна Олефір, вона далі про результати.

6. ДО 50-річчя Сонячного навчально-виховного комплексу номер 43 його колектив видав книгу. На її презентації побувала наша кореспондентка Світлана Піцан.

 

Інші випуски
Більше відео