27.09.2019. Новини. 19:00

27 вер. 19:00


1.У рамках туристичної майстерні Херсонщини, яка відбулась сьогодні у міжнародному аеропорту «Херсон», відкрили перший в області сенсорний туристичний інформаційний центр.

2.Трохи більше 93 тисяч доларів було надано урядом Японії на реалізацію Проекту модернізації медичного обладнання Херсонських лікарень. Як використали цей грант, що придбали і чи доцільні були ці покупки - з перевіркою до Херсона приїхав Перший секретар Посольства Японії в Україні Вакуі Ацуші. 

3.Сьогодні у Херсоні можна було безплатно перевірити серце. З 10-ї до 12-ї в холі поліклініки №1 лікарні ім. Тропіних  проходила  акція з профілактики серцево-судинних захворювань. Присвятили її всесвітньому дню серця. 

4. Відтепер жителі Херсонщини можуть викликати поліцію, натиснувши одну кнопку на своєму гаджеті. Програму сьогодні презентували в Головному управлінні Нацполіції області. 

5.Сьогодні у Херсоні порушників правил дорожнього руху зупиняв актор-мім. Таку акцію на площі Свободи поруч з будівлею обласної державної адміністрації провели патрульні поліцейські. Побувала на ній  Аліна Олефір, вона далі про результати.

6. До 50-річчя Сонячного навчально-виховного комплексу номер 43 його колектив видав книгу. На її презентації побувала наша кореспондентка Світлана Піцан.  Зараз про це коротко.

Інші випуски
Більше відео