26.09.2019. Новини. 19:00

26 вер. 19:00


1.У Каховці поліція затримала чоловіка, який погрожував зброєю слідчому державного бюро розслідувань. Це сталося вчора близько 18.30, розказала кореспондентам суспільного речниця Державного бюро розслідувань Анжеліка Іванова.

2.Без обов’язкового техогляду автомобілів і страхування пасажирів. Таким ризикам піддаються кримчани, користуючись послугами незаконних перевізників при переїзді до Херсона. Про це «Новинам на суспільному» розповів представник Омбудсмена із дотримання прав жителів Криму Ісмаїл Халіков. Посередники також створюють у сервісних центрах штучні черги, місця в яких продають своїм пасажирам. Херсон - адміністративний центр області, що межує з тимчасово окупованим Кримом – його жителі відвідують зокрема для того, щоб зробити собі українські документи. Як це відбувається і як реагують на діяльність посередників українські державні органи, з’ясовував Дмитро Нетета.

3.У Дар’ївській загальноосвітній школі сьогодні відкрили меморіальний стенд з особистими речами загиблого на сході Андрія Шульги. Хлопець – випускник цього закладу, з 2015 школа носить його ім’я.

4.Перемогли 18 проектів, які подавалися з метою поліпшення інфраструктури Херсона. Сьогодні у міськвиконкомі відбулось засідання Координаційного комітету з питань громадського бюджету, на якому їх оголосили. Про це далі у випуску.

5.Каховчанка Галина Комягіна стала бронзовою призеркою з бігу на 200 метрів у віковій групі  55-59 років на Четвертих Європейських іграх майстрів. Зі спортсменкою поспілкувалися кореспонденти Суспільного.

 

Інші випуски
Більше відео