25.09.2019. Новини. 20:30

25 вер. 20:30


1.Реконструкція контрольно-пропускних пунктів «Каланчак» і «Чонгар» на адмінкордоні з тимчасово окупованим Кримом триває. Наразі припинений рух автотранспорту через КПВВ «Каланчак». Як реагують на припинення автомобільного руху люди, які  перетинають КПВВ, і як відбувається будівництво, бачив Дмитро Нетета.

2.Відсьогодні у Херсоні двадцять два колишні військовослужбовці навчатимуться управляти маломірними суднАми. Тримісячні курси проводять представники офісу НАТО. Світлана Піцан готує цей матеріал до ефіру, а зараз коротко.

3.У каховській гімназії з поглибленим вивченням іноземних мов запрацював лінгафонний кабінет. Його випробували старшокласники цього навчального закладу. За процесом спостерігали кореспонденти Суспільного.

4.До музею зі смартфоном та навушниками. Відтепер кожному відвідувачу Херсонського музею природи доступна індивідуальна екскурсія. Прослухати інформацію про експонати можна у мобільному додатку. Як це працює, дізнавалася Аліна Олефір.

5.Сьогодні дві години у херсонському арт-клубі «Массон» розповідали про археологічні знахідки доби пізньої бронзи, знайдені у Херсонській та Одеській областях. Лекцію читав краєзнавець Андрій Лопушинський. Слухала науковця кореспондентка Суспільного Олена Протопопова. Зараз вона готує матеріал до ефіру, а поки - коротко.

Інші випуски
Більше відео