24.09.2019. Новини. 13:30

24 вер. 13:30


1.Сьогодні у Херсоні о 9-ій в квартирі двоповерхівки №31 на вулиці Суворова стався вибух. За інформацією прес – служби рятувальників області, спалахнула газоповітряна суміш. Господар помешкання 1970 р.н. отримав опіки. Стан пораненого зараз з’ясовують кореспонденти Суспільного. Про ліквідацію загоряння розказав заступник начальника  обласного управління служби з надзвичайних ситуацій Юрій Гатiлов.

2. Сьогодні в обласній науковій бібліотеці імені Олеся Гончара презентували інформаційний термінал. Херсон – одне із п»яти українських міст, де  він з»явився – розказав кореспондентам суспільного директор Української фундації правової допомоги – Микола Сіома. Зараз сюжет готується до ефіру. Тож про нього коротко.

3. Рушники, розписані гарбузи та ляльки-мотанки. Вихованці гуртка «Муза творчості» представили свої роботи в рамках проекту «Українська хата талантами багата», що діє на базі Херсонської бібліотеки імені Олеся Гончара

4. Єдиний на Херсонщині майданчик з міні-гольфу облаштували у Таврійську. За словами Бориса Кисельова, який допомагає розвивати цей вид спорту на Херсонщині,  тут займаються діти та дорослі, організовують першість області. На одному з тренувань побувала Аліна Олефір, її повний сюжет у наступних випусках новин, поки про нього коротко.

 

Інші випуски
Більше відео