23.09.2019. Новини. 19:00

23 вер. 19:00


 1.  Акцію за відродження Лебединого озера, що у парку Херсонська фортеця, сьогодні провели у середмісті обласного центру. На заході працювала кореспондентка Суспільного Світлана Піцан.

2.«Південь 2019». У виставковій залі спілки художників України на площі Свободи у Херсоні о 16-й сьогодні відкрилася щорічна звітна виставка світлин херсонських фотографів. В експозиції представлено 100 робіт 20-ти фотохудожників. Там побувала кореспондентка Суспільного Ольга Ляшенко.

3.Рухомий склад Укрзалізниці потребує оновлення – про це кореспондентам суспільного розказав виконувач обов’язків заступника начальника депо з ремонту Андрій Артюхов. Три вагони цього року відреставрують у вагонному депо, що у Таврійську Херсонської області. Перший оновили. Результат роботи бачила Аліна Олефір.

4. Ангеліна Волощук стала Президенткою каховської гімназії. Окрім президента обрали і шкільний парламент. Як хочуть реформувати шкільне життя та що пропонують зробити для міста каховські старшокласники, дізнавалися кореспонденти Суспільного під час передвиборчих дебатів.

 

 

 

Інші випуски
Більше відео