"Новини" 13.09.19 07:30

13 вер. 7:30


1. Сьогодні о 18-й годині в кіноконцертній залі "Ювілейний" відбудеться творча зустріч з Сергієм Дзюбою та Артемієм Кірсановим, авторами фільму "Заборонений" про українського поета Василя Стуса. Стрічку можна побачити в "Ювілейному" з 5-го до 18-те вересня включно. На творчій зустрічі працюватимуть наші кореспонденти. Репортаж - у наступних випусках.

2. Сьогодні людям, яких засудили, але не позбавили волі, розкажуть про історію Херсона. Це один із заходів пробації. Екскурсія розпочнеться о 17-й від 20-ї гімназії. Вона безплатна. Там працюватимуть кореспонденти Суспільного. Репортаж дивіться у вечірніх випусках новин, а поки про цей проект і де сьогодні пройде екскурсія телефоном нам розказала його організаторка, членкиня Всеукраїнської асоціації гідів Інна Микуцька.

3. Завтра, 14-го вересня, з нагоди святкування Дня міста буде тимчасово перекрито рух транспорту за такими адресами: з 10-ї години до 19-ї - по проспекту Ушакова, від вулиці Портової до Набережної на проспекті Ушакова; з 13-ї до 13:30 - по проспекту Ушакова, від вулиці Олеся Гончара до вулиці Преображеньскої буде дозволено рухатись тільки громадському транспорту. Під час проведення гала-концерту на набережній імені генерала Федорова з 17-ї години до опівночі - по Гімназичній, вулиці Дружби, Артилерійські та Перекопській (від вулиці Федорова до Кременчуцької) відбуватиметься рух громадського транспорту.

Інші випуски
Більше відео