"Новини" 10.09.19 19:00

10 вер. 19:00


1. Сьогодні на Набережній проспекту Ушакова у Херсоні зафіксували рекорд і завершили проект "#ВплавДніпро". У рамках цього проекту український плавець Михайло Романишин протягом місяця здолав понад 900 кілометрів Дніпром – від кордону з Білоруссю до Чорного моря.

2. Кашкет, шеврони, медалі та улюблені книги - у Херсонській гімназії №1 відкрили експозицію, присвячену випускнику, який загинув на Сході України, Ігорю Шпаку. Хто був ініціатором і скільки місяців збирали матеріали, знає Ольга Ляшенко.     

3. У рамках лісівничого тижня працівники лісгоспів області знайомлять зі своєю роботою. Сьогодні вони розповіли нашим кореспондентам про зміни, що відбулись 2019-го року та про те, як проводять заліснення територій, знищених пожежею 2007-го. Тоді тільки у Костогризівському лісництві вигоріло більше півтори тисячі гектарів. За словами головної лісничої Олешківського лісомисливського господарства Марії Глод, насьогодні заліснено 90 відсотків територій. Як це відбувається - дивіться далі.

4. Сьогодні у Херсонській обласній бібліотеці імені Олеся Гончара відбулась зустріч із українською поетесою, нашою землячкою Надією Теленчук і презентація її нової збірки "Дихай". З поетесою спілкувалась кореспондентка Суспільного Світлана Піцан. 

Інші випуски
Більше відео