"Новини" 10.09.19 13:30

10 вер. 13:30


1. У Херсонській гімназії №1 півгодини тому мала відкритися експозиція, присвячена колишньому випускнику та військовослужбовцю Ігорю Шпаку, який загинув в зоні АТО. Там працює кореспондентка Суспільного Ольга Ляшенко.

2. Близько двох годин тому на Набережній проспекту Ушакова у Херсоні відбулась фіксація рекорду і завершення проекту "#ВплавДніпро". У рамках цього проекту український плавець Михайло Романишин протягом місяця здолав понад 900 кілометрів Дніпром – від кордону з Білоруссю до Чорного моря.

3. За двадцять хвилин у Херсонській обласній бібліотеці імені Олеся Гончара розпочнеться зустріч із українською поетесою, нашою землячкою Надією Теленчук. Вона - членкиня Національної спілки письменників України, пише вірші трьома мовами – українською, англійською та німецькою. Надія у 22 роки стала авторкою трьох поетичних збірок: "Нова інтерпретація дощу", "Щастя в обгортці" та "Ніжна". Багато її віршів присвячені різним містам, де довелось побувати поетесі, і особливо - рідному Херсону. На презентації її нової книги працюватимуть кореспонденти Суспільного. Сюжет дивіться у наступних випусках новин.

Інші випуски
Більше відео