"Новини" 28.08.19 19:00

28 сер. 19:00


1. Годину тому в "Urban Саду" розпочалася зустріч з українськими письменниками братами Капрановими в рамка літературного туру Херсонщиною "Книгомандри". В "Urban Саду" зараз наша кореспондентка Оксана Хлєбус.

2. Сьогодні до питання будівництва школи у Таврійському мікрорайоні повернулись депутати на сесії Херсонської міської ради. Який результат голосування - далі у випуску.

3. Записатися на інтернет-порталі iGov до відділу реєстрації місця проживання фізичних осіб Херсонського міськвиконкому неможливо. За словами херсонського міського голови Володимира Миколаєнка, ця послуга мала бути доступною із понеділка. У ситуації розбирались кореспонденти Суспільного.

4. Матір, яка намагалася продати тримісячну дитину у липні минулого року, засудили до восьми років позбавлення волі. Про це повідомив заступник речниці Нацполіції області Віталій Байдаров.

5. На сьогодні до херсонських вишів зараховано 62 вступника з Криму. Про це кореспондентам Суспільного розказав директор обласного департаменту освіти Євген Криницький. Які спеціальності та навчальні заклади популярні серед першокурсників, дізнавалась Анна Тонг.

6. Із Херсона почалися командно-штабні навчання рятувальних служб із захисту населення та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Далі – Каховка, Нова Каховка, Гола Пристань, Таврійськ, Олешки, розповідає керівник відділу підготовки органів управління та навчання населення  ДСНС України Дмитро Зайченко.

Інші випуски
Більше відео