"Новини" 22.08.19 08:30

22 сер. 8:30


1. Майстер-клас з боксу для волонтерів, задіяних у профілактиці нарко- та алкозалежних, відбудеться сьогодні в рамках Біологічної школи на базі історико-розважального комплексу "Зелені хутори Таврії". Хто його проводитиме, телефоном розповів Дмитро Костяков, керівник Херсонської філії міжнародної антинаркотичної асоціації.

2. Сьогодні о 10-й годині у Великій залі міськвиконкому розпочнеться 30-та сесія Херсонської міськради 7-го скликання. 800 мільйонів гривень заплановано витратити на капітальний ремонт доріг міста. Передбачається повна реконструкція проспекту 200 років Херсона. Обговорюватиметься будівництво нової школи у Таврійському мікрорайоні, його кошторис - в 325 мільйонів гривень. На сесії працюватимуть кореспонденти Суспільного. Більше інформації - в наступних випусках новин.

3. Сьогодні в Херсоні за адресою Перкопська, 151, об 11-й годині у приміщенні громадсько-політичного хабу Херсонщини відкриється виставка херсонського фотокореспондента Олександра Корнякова "Ціна Незалежності. Херсонщина". На відкритті працюватиме наша знімальна група. Про саму виставку нам телефоном розказав її автор Олександр Корняков.

Інші випуски
Більше відео