"Новини" 20.08.19 08:00

20 сер. 8:00


1. О 16-ій годині у Херсонській виставковій залі відкривається експозиція до дня Незалежності України. Там працюватимуть кореспонденти Суспільного. Їх репортаж дивіться у вечірніх випусках новин. А як готувалась виставка, бачила Світлана Піцан.

2. Сьогодні, 20-го серпня, у Херсоні засідатиме виконком міської ради. Розглядатимуть стан виконання бюджету за І-ше півріччя 2019-го року та зміни до нього, встановлюватимуть для батьків плату за харчування дітей у комунальних закладах дошкільної та середньої освіти міста та затверджуватимуть вартість такого харчування з першого січня 2020-го року. Також погоджуватимуть щомісячну плату та встановлюватимуть додаткові пільги за навчання у мистецьких школах Херсонської міської ради на 2019-2020-ий навчальний рік та інші питання. Засідання проходитиме з 10:00 на другому поверсі у Малій залі адмінбудівлі по Ушакова, 37. Цю інформацію нам підтвердили в управлінні громадських зв’язків Херсонської міської ради. Там працюватимуть кореспонденти Суспільного. Репортаж дивіться у вечірніх випусках новин.

3. Майже сто дітей з інвалідністю сьогодні мають взяти участь в обласному спортивному заході. Розпочнеться він на лівому березі Дніпра навпроти набережної по проспекту Ушакова о 10-ій. Там працюватимуть кореспонденти Суспільного, а телефоном про змагання розказав директор дитячо-юнацької спортивної школи для інвалідів Руслан Малашенко.

Інші випуски
Більше відео