"Новини" 19.08.19 17:00

19 сер. 17:00


1. До 1-го вересня 2021-го року в Четвертому Таврійському мікрорайоні побудують новий спортивно-навчальний комплекс. Про це кореспондентам Суспільного сьогодні розповів представник громадської ініціативи "Про спонукання міського голови міста Херсона до будівництва загальноосвітньої школи №23" Андрій Яценко.

2. Херсонка Олена Хомич, травмована під час пожежі в одеському готелі "Токіо Стар", яка сталася в ніч на минулу суботу, виписалася з лікарні. Про це кореспондентам Суспільного повідомила перша заступниця директора департаменту охорони здоров’я Одеської міської ради Надія Гончаренко.

3. Відкрито 26 кримінальних проваджень, з них 13 є тяжкими злочинами. Сума коштів, які перебувають під розслідуванням, складає 81 мільйонів гривень. Про це сьогодні на презентації комплексного аудиту використання бюджетних коштів у Херсонській області повідомив перший заступник начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та місті Севастополі Дмитро Сосинович. Перевіряли період з 1-го січня 2018-го року по 1-ше липня 2019-го.

4. В обласному центрі засихає 120-річний дуб. Про це кореспондентам Суспільного розказав херсонець Бахтіяр Шаріпов. Хто має доглядати дерево, яке розташоване в одному з приватних дворів, з’ясовувала наша Аліна Мокляк.

Інші випуски
Більше відео