"Таврійські новини" 13.08.19 08:30

13 сер. 8:30


1. Сьогодні у військовій частині №3056 відбудеться меморіальний захід та молебень за загиблим Сергієм Стадником. Старшина патрульної роти Національної Гвардії України загинув 13-го серпня 2014-го року під час мінометного обстрілу блокпосту поблизу Успенки. В укриття потрапила міна, Сергій затулив від вибуху побратимів, при цьому зазнав травм, несумісних з життям. Там працюватиме Світлана Піцан, її сюжет у наступних випусках новин.

2. Фасад науково-природничого відділу Херсонського обласного краєзнавчого музею, який є пам’яткою архітектури ХХ сторіччя, потребує ремонту. Щоб привернути увагу до цього питання, працівники прикрасили будівлю плакатами із зображенням експонатів та надписами про очікування ремонту. Повний сюжет готується до ефіру, зараз про це коротко.

3. "Таємниці жіночого віяла" - виставка з такою назвою діє у картинній галереї Гавдзинського в Новій Каховці. Колекцію зібрала викладачка  Каховської дитячої школи мистецтв Маргарита Шевченко. Що увійшло до експозиції, знає Анна Тонг.

Інші випуски
Більше відео