"Таврійські новини" 12.08.19 20:30

12 сер. 15:21


1. У Херсонському обласному госпіталі для інвалідів війни проходять психологічну реабілітацію бійці ООС. З якими проблемами звертаються військові та як проходять тренінги, кореспондентам Суспільного розказала психологиня госпіталю Емілія Хутковська.

2. Невідомо, коли буде завершено досудове розслідування у справі голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера. Поки що таємне слідство триває. Інформацію не надають, розповів кореспондентам UA:Першого речник Генпрокуратури України Андрій Лисенко. Адвокат Владислава Мангера Олександр Шадрін сьогодні повідомив, що 15-го серпня відбудеться засідання суду, де будуть оскаржувати постанову про зупинення судового розслідування.

3. У Каховці відбувся культурно-просвітницький фестиваль "З країни в Україну". Як сказала співорганізаторка фестивалю Ольга Орлова, головна його мета – це популяризація української культури, об’єднання громади, створення бренду міста. Цьогорічне гасло: "Свідомі дії свідомих людей". На фестивалі можна було відвідати кінопокази, майстер-класи, зустрічі з письменниками, конкурси, виставки. На локації "Сучасна Україна" демонстрували українські розробки, а в куточку прав людини розказували про обов’язки місцевої влади. Детальніше про фестиваль - далі.

4. У картинній галереї Гавдзинського в Новій Каховці діє виставка "Скарби і сучасність" мисткинь Лесі та Юлії Демчук із міста Новий Розділ Львівської області. Що представлено в експозиції, знає Анна Тонг.

Інші випуски
Більше відео