"Таврійські новини" 06.08.19 19:00

6 сер. 19:00


1. Сьогодні у Херсоні перший український мотомандрівник Валерій Кришень. Він здійснив навколосвітню подорож на власному байку. Зараз чоловік  в Урбан-саду, де запланована його зустріч з городянами. Там працює кореспондентка суспільного Світлана Піцан. Зараз вона з нами на зв’язку і розповість, що там відбувається.

2. У Херсоні не вистачає знеболювального для онкохворих, - розповіла кореспондентам Суспільного жителька обласного центру Нуну Арутюнова. Говорить, що її друг помер від раку у муках. У ситуації розбиралась наша Анна Тонг.

3. Ремонт, нові меблі, іграшки для будь-якого віку та казкові герої на стінах. Так тепер виглядає ігрова кімната гематологічного відділення херсонської дитячої клінічної лікарні. Переобладнати приміщення взялась ініціативна група "Фарби життя". Це  батьки дітей, які проходили лікування у відділенні. Як тепер виглядає ігрова бачили наші кореспонденти.

4. До редакції Суспільного звернулась пенсіонерка Любов Глотова, яка мешкає у будинку  4Г по вулиці Людвіга Заменгофа. Говорить, що її сусід підпиляв 3 дерева, які у будь-який момент можуть впасти на алею, де ходять люди. У ситуації розбирались наші кореспонденти.

Інші випуски
Більше відео