Радіомости на UA: Українське радіо об’єднують країну

Радіомости на UA: Українське радіо об’єднують країну

21 гру. 2018

Сьогодні, 21 грудня в ефірі 21 радіостанцій UA: Українське радіо звучатимуть підсумкові міжрегіональні радіомости на найбільш актуальні теми, що хвилювали суспільство цьогоріч.

Журналісти Суспільного обрали сім тем: напади на активістів та журналістів, результати освітньої, медичної реформи та децентралізації, коливання тарифу на проїзд у громадському транспорті, тему субсидій та знищення бджіл пестицидами.

"Уперше в ефірах журналісти Суспільного будуть спікерами. Вони проаналізують обрану тему у фокусі: було, стало, буде. У цьому їм допоможуть доречні коментарі з ефірів, які вже звучали від початку року", — сказала продюсерка суспільно-політичного контенту Ірина Цибух.

Про найважливіші теми року слухайте сьогодні в регіональному відрізку, що починається о 17:10, на хвилях UA: Українське радіо:

Радіомости між станціями UA: Українське радіо

  • Одеса, "Лтава", Херсон — радіоміст про напади на активістів та журналістів
  • Карпати, Буковина, Харків — радіоміст про субсидії
  • Миколаїв, Суми, "Чернігівська хвиля" — радіоміст про коливання тарифу на проїзд у громадському транспорті
  • Кропивницький, Вінниця, Львів — радіоміст про медичну реформу
  • "Рось", Рівне, Луцьк — радіоміст про освітню реформу
  • Запоріжжя, Тернопіль, "Пульс" — радіоміст про реформу децентралізації
  • Дніпро, Поділля, "Житомирська хвиля" — радіоміст про знищення бджіл пестицидами

Нагадаємо, Суспільний мовник запустив мобільні додатки для Українського радіо на Android та IOS. Завдяки додатку suspilne.radio можна слухати всі три радіостанції Суспільного — UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура — у прямому ефірі та в записі, де б ви не були.