У грудневому випуску #Звіти_наживо херсонцям звітуватиме Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко

У грудневому випуску #Звіти_наживо херсонцям звітуватиме Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко

18 гру. 2018

Уже цієї п’ятниці, 21 грудня, о 19:20 у прямому ефірі телеканалу “Скіфія” відбудеться фінальний випуск #Звіти_наживо у 2018 році, присвячений звітуванню міських голів, їхніх заступників та керівників обласних рад. Протягом 52 хвилин Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко розкаже про здобутки на посаді та плани розвитку міста на наступний рік, а також дасть відповідь на гострі запитання активістів та журналістів.

Команда Суспільного за участі Громадського руху ЧЕСНО поставить міському голові Херсону запитання, що стосуватимуться основних проблем міста, зокрема, транспортних викликів, містовпорядкування, забудов, екологічних проблем, утилізації сміття, результатів децентралізації, можливостей розвитку міста, закладених у бюджет тощо. Окремо гості студії обговорять рівень виконання місцевою владою своїх обіцянок на 2018 рік та реалістичність планів на 2019 рік.

Поставити своє запитання можна завчасно у соціальній мережі Facebook за хештегом #Запитай_Миколаєнка та протягом прямого ефіру за телефоном студії телеканалу “Скіфія”: (0552) 26-45-96, (066) 988-99-29 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора).

Пряму трансляцію #Звіти_наживо дивіться на нашій сторінці у Facebook та слухайте наш прямий ефір на радіо  http://94.179.128.140:8000/Radio.

Команда UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та Громадський рух ЧЕСНО продовжують всеукраїнський проект #Звіти_наживо, покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі регіональних філій НСТУ. Наступний випуск #Звітів_наживо відбудеться в перші місяці 2019 року. Слідкуйте за анонсами!