Суспільне у Херсоні запрошує на покази

Суспільне у Херсоні запрошує на покази "Нового британського кіно"

6 лют. 2018

Херсонська філія ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" запрошує на серію кінопоказів у рамках фестивалю "Нове британське кіно". Покази стартували 5 лютого стрічкою "Моллі Мун і чарівний підручник гіпнозу".

До перегляду дитячого фентезі долучилися учні п’ятих класів Херсонської гімназії №6, а також їхні батьки та вчителі. "Ким би ти не був, найголовніше у житті – друзі та сім’я, а не слава та бізнес", – поділилася своїми враженнями від перегляду учениця Аріна. А педагог Олена Солодовнікова подякувала організаторам за можливість переглянули таку гарну казку.

"Уже з першого дня фестиваль викликав неабиякий інтерес. Знаємо, що завтра зала теж буде повною – чекаємо на студентів херсонських вишів. Цього тижня ми щодня чекаємо на усіх херсонців, які люблять британське кіно", – зазначив продюсер Херсонської філії ПАТ "НСТУ" Василь Середюк.

Протягом тижня у програмі кінопоказів:

  • 6.02 – соціальна драма "Я, Деніел Блейк"
  • 7.02 – кримінальна драму "Провини наші"
  • 8.02 – комедія "Війна, проти всіх"

Покази відбуватимуться у ККЗ "Ювілейний", за адресою Перекопська, 11, початок – о 14:00.

"Дуже приємно, що багато дітей прийшло у перший день. Сподіваємось, активність глядачів не зменшиться і згодом. Дякуємо Херсонській філії Суспільного за пропозицію показати фільми у нашому місті", – каже директор КП "Кіновідеопрокат" Євген Максимов.

Проект відбувається за підтримки українського дистриб’ютора "Артхаус Трафік", за ініціативи Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Більше про фільми можна дізнатись за посиланням: http://club.arthousetraffic.com/festival-nove-britanske-kino.