Колектив Херсонської філії Суспільного провів акцію по прибиранню та ремонту прилеглої  території

Колектив Херсонської філії Суспільного провів акцію по прибиранню та ремонту прилеглої території

8 жов. 2018

Зробити охайнішою територію навколо власної будівлі вирішили працівники Херсонської філії Суспільного. 5 жовтня вони провели акцію по прибиранню та ремонту прилеглої  території.

«Рішення провести такий день чистоти було спонтанним. Ми зібралися, аби обговорити антикризові заходи у компанії, а колектив замість того, аби говорити про кризу, запропонував зайнятися облаштуванням території. Не скажу, що така реакція  мене здивувала, навпаки – я ще раз переконався у тому, що з такою командою можна йти вперед. Ми не чекаємо, що хтось зробить замість нас, а робимо самі», - зазначив продюсер Херсонської філії Василь Середюк.

Своїми власними силами та коштами колективу вдалося привести до ладу клумби із трояндами та фасад ганку.

«У зв`язку з недофінансуванням Суспільного у НСТУ з`явилися значні борги, коштів не вистачає навіть на трансляцію, не те щоб на розвиток. Що це значить для Філії? Те, що можна забути на певний час про оновлення техніки, поточні та капітальні ремонти .  На ганку нашої представницької будівлі геть повідпадала плитка,  є кошторис на ремонт, але коштів немає. Розумієте, ми же не можемо повісити табличку на парадному вході, що ганок щербатий, бо не ми ледащі, а держава нам винна.  Тому колектив виступив з ініціативою оновити фасад самостійно, а там вже взялися і клумби прибирати. Зазначу, це не перший наш колективний захід з облаштування та облагороджування території Херсонської дирекції», - прокоментувала т.в.о. менеджера Херсонської філії Оксана Шило.