Херсонське суспільне радіо

Херсонське суспільне радіо "Таврія" відтепер можна не лише почути, а й побачити

24 лип. 2018

Якщо раніше слухачі херсонського радіо "Таврія" мали доступ до матеріалів лише з радіоточки чи FM-приймача, то наразі аудіозаписи можна прослухати на сторінках у соцмережах, додавати коментарі та фото.

Завдяки встановленій техніці в оновленій і технічно модернізованій студії радіо "Таврія" відтепер у глядачів є можливість не лише почути, але й побачити ведучих та гостей у прямому ефірі, ставити запитання і брати активну участь в обговоренні у коментарях. Пряма трансляція радіоефіру доступна на сторінках радіо "Таврія" у Facebook і YouTube.

Такі впровадження дають змогу радіомовнику розширювати аудиторію та відкривати нові можливості для комунікації зі слухачами, щоб зробити програми інтерактивними і цікавими.

Переконатися в намірах радіо "Таврія" можна по буднях з самого ранку. У "Ранковому дайджесті" о 7:20 ведучі налаштують на позитивний день, о 12:20 у програмі "Про це говорять" обговорюють суспільно важливі теми, "Тема дня" о 17:20 порушує актуальні питання, а "Гарний вечір без обмежень" о 20:20 заглибить у легкий світ музики, живопису, театру та натхнення.

Нагадаємо, почути радіо "Таврія" можна на хвилях UA: УКРАЇНСЬКЕ РАДІО у Херсоні – 100.6, Чонгарі – 100.7, Новотроїцькому – 102.8 та Василівці – 105.8.