На Суспільному за конкурсом обрали менеджера Херсонської філії

На Суспільному за конкурсом обрали менеджера Херсонської філії

11 жов. 2018
За результатами відкритого конкурсу менеджеркою Хенсонської філії НСТУ обрано Оксану Шило. Вона здійснюватиме управління адміністративно-господарським блоком філії, до якої входить телеканал “Скіфія” і “Українське радіо. Херсон”.
 


Оксана Шило з 1998 року працювала на Луганскій ОДТРК, яка потім стала складовою частиною філії Суспільного UA: ДОНБАС. За час роботи на ТРК пані Шило пройшла кар’єрний шлях від ведучої до головного продюсера. Оксана Шило має гарний досвід управління творчим колективом.

У 2018 році була призначена т.в.о. менеджера Херсонської філії Суспільного.
“У цьому році Херсонська філія як і все НСТУ проводить масштабну і складну реформу за двома складовими – контентною та адміністративною. Всі зміни відбуваються з колосальною динамікою. — сказала новообрана менеджерка Херсонської філії Суспільного Оксана Шило. — З початку року на філії ми провели значну оптимізацію штату та приміщень, додатково уклали договори з оренди рухомого та нерухомого майна,  змінили систему надання деяких послуг, а саме здійснили аутсорсинг клініку, охорони, перевезення працівників та знімальних груп, професійного телевізійного гримування, запустили вижен-радіостудію з живою трансляцією на Facebook, впровадили нову технологію по надходженню рекламних коштів та багато чого. Зараз в адміністративному секторі виконуємо головну задачу — переходимо на міжнародні стандарти фінансової звітності”.

На конкурс менеджера Херсонської філії 18 вересня — 1 жовтня  свої документи подали 4 кандидати.

Нагадаємо, вперше в історії компанії керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть взяти всі охочі, хто відповідає кваліфікаційним вимогам.  

Також вперше для керівництва філіями запроваджено дві різні посади: продюсер, що відповідає за контент та менеджер, який виконує лише адміністративні функції та має у обов’язках пряму заборону втручатися у творчі питання.

За підсумками відбору з листопада 2017 року у більшості регіонів уже обрані менеджери та продюсери. У тих регіонах, де конкурс не відбувся, призначили тимчасових виконувачів обов’язки. Саме для цих філій було оголошено повторний конкурс.

Дізнатись більше про процес відбору можна на офіційному сайті Суспільного.