Робота UA: ХЕРСОН в умовах карантину: оперативні новини та безпека журналістів

Робота UA: ХЕРСОН в умовах карантину: оперативні новини та безпека журналістів

17 бер. 2020

З 17 березня Суспільний мовник Херсонщини запроваджує заходи із запобігання  поширенню коронавірусу та далі інформує про перебіг пандемії COVID-19 і як вберегтися від хвороби. 

Вхід на територію філії тимчасово обмежено для сторонніх відвідувачів. Компанія вводить запобіжні заходи, щоб захистити здоров’я працівників та гостей.

«Клінінгова компанія прибирає приміщення спецрозчинами. На сьогоднішній день є запас масок і антисептиків для кореспондентів та операторів. Ми шукаємо шляхи придбання масок та дизінфекторів, що будуть розміщені на вході до офісу, для дезінфекції рук працівників та гостей», розповідає продюсер UA: ХЕРСОН Рустам Авдєєв. 

Колектив новин Херсонської філії Суспільного працює над посиленням інформування про перебіг подій під час карантину. Про все, що відбуватиметься розповідатиметься у теленовинах на каналі UA: ХЕРСОН о 13:30, 17:00, 19:00, 20:30 – кожен вихід із поточною інформацією по області, а також радіослухачам у випусках новин о 12:10, 17:10 та 20:10У разі появи надважливої інформації по області, робитимуться термінові включення у етер.

Проте буде внесено деякі зміни у організацію роботи. 

Частина працівників творчого складу працюватимуть дистанційно. Тимчасово припиняє виходи в ефір ранковий слот на телебаченні. Натомість редакторки ранкових ефірів посилюватимуть діджитал-напрям дистанційно, відповідатимуть за оперативну стрічку та інформаційну, які виходитимуть щогодини. 

Керівниця ранкової програми дистанційно комунікує із спікерами для «Теми дня» та міжпрограмок про коронавірус. Режисер ранкової програми займатиметься міжпрограмками «Стоп коронавірус», щодо корисних порад від лікарів та фахових спеціалістів Червоного Хреста. 

Ранковий слот на UA: Українському радіо Херсон тимчасово припиняє виходи в ефір, натомість дві редакторки посилять програми «Про це говорять» та «Тему дня», в яких відпрацьовуватимуть тему коронавірусу.

Нагадаємо, дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин можна буде онлайн на сторінках UA: ХЕРСОН та UA: Українського радіо Херсон у Фейсбуці, а також на сайті філії.