На конкурсі обрано продюсерів Львівської та Херсонської, менеджера Черкаської філій Суспільного

На конкурсі обрано продюсерів Львівської та Херсонської, менеджера Черкаської філій Суспільного

24 січ. 2020

За результатами відкритого конкурсу було обрано 3 керівників філій Суспільного:

  • менеджеркою UA: ЧЕРКАСИ — Каюк Віту Василівну;
  • продюсером UA: ХЕРСОН — Авдєєва Рустама Буніяміновича;
  • продюсеркою UA: ЛЬВІВ — Сандуляк-Білоус Ірину Вікторівну.

Загалом у конкурсному відборі 16-28 грудня 2019 року на продюсера UA: ХЕРСОН взяло участь 6 претендентів, на менеджера UA: ЧЕРКАСИ — 3 претенденти, у відборі 2-16 січня 2020 року на посаду продюсера UA: ЛЬВІВ був 1 кандидат.

Конкурс тривав у два етапи: спочатку департамент кадрового адміністрування UA: Суспільне мовлення відібрав претендентів за поданими документами, а далі з ними проводила співбесіду конкурсна комісія, до якої входять члени та голова правління Суспільного.

Новобрана менеджерка Черкаської філії Віта Каюк має вищу освіту за спеціальністю «Облік і аудит», з 2012 року працювала у Черкаській ОДТРК, у 2017 переведена на посаду менеджерки напряму (з фінансових питань) філії ПАТ «НСТУ» «Черкаська регіональна дирекція». Має досвід  ефективної адміністративно-господарської роботи, оперативно реагує на виробничі виклики та зміни у законодавстві, активно набуває нових компетенцій.

«Маю за честь бути представником Суспільного на Черкащині, рада бути частиною дружнього колективу UA: ЧЕРКАСИ, відчуваю підтримку колег — каже менеджерка Черкаської філії Суспільного Віта Каюк. — Я готова йти в ногу зі змінами, шукати можливості для розвитку, враховувати думку кожного працівника філії. Маємо багато завдань — переоснащення, покращення умов роботи, працюватимемо у напрямі розширення аудиторії та зміцнення довіри до Суспільного».

Продюсер Херсонської філії Суспільного Рустам Авдєєв з січня 2008 року по серпень 2017 року працював режисером на телеканалі Херсонської філії Суспільного (тоді ОДТРК), займався реформацією ранкової програми, пошуком нових форм та втілень, виходив у прямі ефіри у якості режисера, ініціював створення нових телевізійних проєктів. Окрім основної роботи, виконував роботу оператора, ведучого та інженера монтажу.

Має вищу освіту, отримав освітній ступінь магістра (з відзнакою) за напрямом психологія, кваліфікація викладача вищого навчального закладу, вчителя етики, естетики та художньої культури, керівника молодіжних театральних колективів.

З жовтня 2015 року є головним редактором Кримського інформаційного ресурсу Радіо «Куреш». Також з грудня 2017 року є журналістом в Центрі журналістських розслідувань.

«Регіональний мовник має розвиватися, розширювати свою аудиторію, та неупереджено інформувати про події, які мають  вагомий суспільний інтерес. Найголовніше в успішній роботі — це злагоджена, професійна командна робота. Ми сформуємо таку команду однодумців. Маю на меті збільшити власне виробництво регіонального мовника, приділяючи більше уваги історико-просвітницьким проєктам, програмам, що висвітлюватимуть життя на Херсонщині національних меншин та корінного народу Криму — кримських татар. Крім того, планую співпрацювати з іншими філіями Суспільного мовника, і тут мова йде саме про копродукцію, це допоможе сформувати позитивний імідж області. Регіональний суспільний мовник працює саме на глядача, слухача того регіону, в якому він працює, і ми йтимемо до нього», — зазначає Рустам Авдєєв.

Ірина Сандуляк-Білоус навчалася на факультеті журналістики ЛНУ імені Івана Франка. Раніше працювала над запуском нішевого телеканалу новин «24», створенням «з нуля» локальної радіостанції «FM Галичина» та перезапуском телеканалу ZIK. У 2015-му розпочала співпрацювати із телеканалом Current Time «Радіо Свобода».

У червні 2018-го року очолила UA: Українське радіо Львів, а в грудні 2019-го стала виконувати обов’язки продюсерки філії Суспільного у Львові.

«Львівське Суспільне і надалі працюватиме, дотримуючись міжнародних стандартів журналістики. Глядачі та слухачі нам довіряють, і ми не маємо наміру цю довіру втрачати. Щоб бути ще ближчими до аудиторії, зараз активно розвиваємо наші digital-платформи», — розповіла Ірина Сандуляк-Білоус.

Нагадаємо, керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть взяти всі охочі, хто відповідає кваліфікаційним вимогам.