У третьому випуску «Виборчого округу» на телеканалі UA: ХЕРСОН звітує Вікторія Вагнєр

У третьому випуску «Виборчого округу» на телеканалі UA: ХЕРСОН звітує Вікторія Вагнєр

5 гру. 2019

Уже завтра, 6 грудня, о 19:45 у третьому випуску нового сезону програми «Виборчий округ» в ефірі телеканалу UA: ХЕРСОН народна депутатка Вікторія Вагнєр, яка у Верховній Раді представляє 183 виборчий округ.

Вікторія Вагнєр входить до фракції ПП «Слуга народу». Вона розповість, чому утрималася під час голосування за Закон про землю.

«Це моє особисте бачення цього питання. Це стратегічний момент для України. Це не просто продаж товару. Це земля. Тому питання продажу землі треба вивчати досконально. Я вважаю, що потрібно виключити можливість купівлі землі іноземцями і 200 тисяч га в одні руки – це забагато. Доки не будуть прописані ці запобіжники я не готова голосувати за такий закон», —  каже Вікторія Вагнєр.

Також депутатка розповість про роботу у Комітеті Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування.

На запитання про розведення військ на Донбасі депутатка відповіла: «Кожен сантиметр нашої землі пройшли наші воїни. Розведення військ – це ближче до капітуляції, ніж ми думаємо. Моя особиста позиція, що жодного сантиметра цієї землі ми не повинні віддавати».

Дивіться повний випуск програми «Виборчий округ» на нашій сторінці у Facebook та на сайті філії.